Ezermester

Ezermester
5 (100%) 72 szavazat

Ezermester Budapest    06-20-7713029

Már gyerekkoromban vonzottak a különféle műszaki berendezések. Ha kellett, ha nem, állandóan bütyköltem valamit. Mikor ajándékot kaptam, azonnal szétszedtem és összeraktam, mert tudni akartam, hogy miként működik. Kis ezermesternek hívtak. Talán ezért is lettem gépész – kb. 35 évvel ezelőtt..
A lakásokban, irodákban található vízgépészeti berendezések javítására specializálódtam, mint beépített WC tartály javítás, monoblokkos, vagy alacsony építésű WC tartály javítás, szerelés, mosogatógép, mosógép bekötés, szagelszívó javítás, szerelés, lakáson belüli általános villanyszerelés, és még hosszasan sorolhatnám. Persze a nagy kedvencem a beépített WC tartály javítása..
Mivel munkámban és életemben egyik fő szempont a pontosság és precizitás, ezért egy idő után a lakásban található apró meghibásodások mellett sem tudtam megjegyzések nélkül elmenni. Mindig visszaigazítottam valamit, így alakult, hogy a vízgépészeti feladatok megoldása mellett – persze ahogy időm is engedte, ill. kisebb nagyobb unszolásra – ezekkel a javításokkal is foglalkozni kezdtem.
Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy néhány apróbb hiba milyen bosszantó tud lenni, főleg akkor, ha ezek megoldására nehezen találni megfelelően képzett, univerzális szakembert.
Egy rosszul sikerült fúrás után megmaradt lyuk emléke, egy félig kitépett konnektor, egy hibás biztosíték, ami mindig a legrosszabbkor okoz áramszünetet, esetleg egy nem megfelelően záródó ajtó, ami minden légmozgásra kinyílik, talán egy ferdén álló csillár, vagy éppen csöpögő csapok.. vég nélkül sorolhatnám.. mérgelődünk. Általában a nagyobb munkák elvégzésére könnyebben találunk kivitelezőt, de a kisebbekkel már nehezebb a dolgunk, így a vízgépészeti munkákkal párhuzamosan, kiegészítő ezermester szolgáltatásommal részben ennek hiányán próbálok enyhíteni.
Több évtizedes, különféle szakmai ezermester tapasztalattal, és rendkívüli precizitással lehetek segítségére lakása karbantartásában..
Hívjon bizalommal, segíteni fogok!
beépített WC tartály javítás – vízszerelés – villanyszerelés – darálós WC javítás – asztalos – lakatos és egyéb egyedi munkák
KISZÁLLÁSI DÍJ NINCS!
06-20-7713029
ezermester
ezermester Budapest