Beépített WC tartály javítása – A megbízható Sanit

Beépített WC tartály javítása – A megbízható Sanit
5 (100%) 50 szavazat

Beépített WC tartály javítása Sanit (Kiwa)

Beépített WC tartály javítása – Sanit

Ezt a márkát a megbízhatóság, minőségi kiszámíthatóság jellemzi. Nem véletlen, hogy mentes minden hivalkodástól. Ennek a bizonyítéka, hogy a – főleg régebbi –  termékeken egyáltalán nem, vagy csak figyelmes átvizsgálás után találunk márkajelzéseket.

Ha egy beépített WC tartályt első ránézésre nem tudtunk azonosítani, akkor az nagy valószínűséggel Sanit lesz. A nyomólap leszerelése után a plexin látható Kiwa felirat már minden kétséget kizáróan árulkodni fog, ekkor már biztosan tudjuk, hogy Sanit.

Érdemes néhány dolgot megismerni erről a cégről, főleg azoknak akik – tudatosan, vagy anélkül – ilyen márkát választottak.

A céget közvetlenül a II. világháború befejezését után Németországban, az egykori NDK területén 1945-ben alapították. Azt hiszem, hogy teljes joggal elmondhatjuk a több mint fél évszázada fennálló és virágzó cégről, hogy igencsak nagy múlttal rendelkezik. Érthető tehát, hogy volt idő a fejlesztésekre és megfelelni az egyre magasabb fogyasztói igényeknek.  1990-ben csatlakozott a francia és belga érdekeltségű ETEX csoporthoz.

Az ETEX csoport egy világszerte vezető szerepet betöltő vállalatcsoport a építőipar területén. Több mint 47 országban képviselteti magát 185 vállalatán keresztül. A kezdetben javarészt csak fémalkatrészekből álló szanitertermékeket, alkatrészeket mára szinte kizárólag a műanyagból készültek váltották fel. A tervezésben bevezetésre került CAD rendszerek biztosítják a kimagaslóan magas minőségű termékek fejlesztését. A műanyag alkatrészek az élvonalbeli gyártási technikák  a fröccsöntés és duroplast nyomásos eljárás ötvözésével készülnek. Minden esetben bevizsgálás és tesztelés után kerülnek összeszerelésre, így végeredményként csak kiváló termékek hagyhatják el a gyártósorokat.

Főbb termékcsoportjaik:

  • WC kiegészítők –WC-tartályok és szerelvényeik, csatlakozó idomok, WC-ülőkék, öblítőcsövek
  • Szerelőrendszerek –falsík előtti, falsík mögötti, és blokk szerelési rendszerek,
  • Lefolyótechnika –le- és összefolyók-, szifonok és szerelvényeik 
  • Leeresztő szelepek, mosdó és mosogató szifonok, 
  • Zuhanyfejek és garnitúrák.

Beépített WC tartály javítása