Falba építhető wc tartály javítása

Falba építhető wc tartály javítása
5 (100%) 38 szavazat

Falba építhető WC tartály javítása!

Falba építhető WC tartály javítása

Meg kell, hogy mondjam, ez a kifejezés elég helytelen. A falba építhető jelző használata arra enged következtetni, hogy a WC még nem készült el, csupán a kivitelezés módja hordozza magában a WC, falba építésének lehetőségét. No már most, ha nincs még kész, akkor mit kellene szerelni rajta?..

Persze ezt a kifejezést én is használom, mert gyakran ez rögzült az emberekben.. De nem fejtegetném tovább a témát, hiszen a kedves olvasó joggal várhatja el tőlem, hogy ne okoskodjak a nyelvészet, főleg a magyar nyelvészet ágas-bogas útvesztőiben, hanem foglalkozzak végre a javítással. ( Persze azért csak nem bírom ki, hogy még egy mondatot ne írjak hozzá annak érdekében, hogy kölcsönösen jobb kedvre derüljünk.. Büszkén állíthatom, hogy én olyan szerelő vagyok, hogy még azt is meg tudom javítani, ami még el sem készült!…) De, most már fordítsuk komolyra a szót..:

Alcaplast, Alföldi Geberit, Grohe, Schell, Valsir, Laguna és más egyéb típusú falba épített WC tartály javítása. Budapesten ingyenes kiszállás, Pest megye területén előzetes megbeszélés alapján.  06-20-7713029

  • Több évtizedes vízgépészeti szakértelem
  • Tiszta, pedáns munkavégzés! Nincs bokáig gázolás, vagy tocsogás a szemétben!
  • A pontosságot fontosnak tartom, így a megbeszélt időben ott leszek! Nincs több órás, vagy félnapos csúszás.
  • Javítási garancia
  • Korrekt ár

Amit a beépített WC tartályokról tudni kell