Alcaplast beépített WC tartály javítása

Alcaplast beépített WC tartály javítása
5 (100%) 58 szavazat

Alcaplast beépített WC tartály javítása.

Alcaplast beépített WC tartály javítása

Néhány gondolat az Alcaplast márkáról – úgy vélem, hogy akinek ilyen típusú beépített WC tartálya van, olvassa el:

Az Alcaplast társaság még nagyon fiatal, hiszen csak 1998-ban alakult, mint egy cseh magán vállalat. Jelenleg féltucat külföldi leányvállalata van és több mint 40 országba exportál a világ minden tájékára. Az Alcaplast a legnagyobb szaniter berendezéseket gyártó Közép-és Kelet-Európában, legfőképpen szelepeket, szifonokat, falon kívüli, és falba beépített wc tartály rendszereket, folyókákat, padlóösszefolyókat, WC ülőkéket.

A vállalat filozófiájában elsősorban a minőség és a design játszik kulcsfontosságú szerepet.. A prémium márkák gyönyörű termékeinek sora kiválóan magas használati értéket képvisel. Az Alcaplast alkotói bevezették a szaniter berendezések új trendjét . Egy sor díjat nyeretek 2014-ben a Red Dot Award, FLAT nyomólap kollekcióval.

Az Alcaplast gyár műszaki szakértő gárdája kiemelt hangsúlyt fektet a megbízhatóságra és a hibamentességre. Mielőtt a termékek elhagyják az Alcaplast gyárat, minden esetben minőségi teszten mennek keresztül.. Így érvel a gyártó, és teljes joggal mondhatjuk, hogy jó minőségű, hosszú időn keresztül hibamentesen üzemelő beépített WC tartályokat gyártanak.

Természetesen ha segítségre van szüksége, hívjon bizalommal!  06-20-7713029

Alcaplast beépített WC tartály javítása Budapest és Pest megye területén.

  • Vízgépészeti szakértelem
  • Pontos helyszínre érkezés
  • Tiszta, precíz munkavégzés
  • Javítási garancia
  • Korrekt ár
  • Budapesten ingyenes kiszállás
  • Pest megyében előzetes egyeztetés szükséges

 

Beépített WC tartályok javítása