Folyik a WC

Folyik a WC
5 (100%) 29 szavazat

Egy ismerősöm lánya már nagyon régen észrevette, hogy a fürdőszobájában folyik a WC. Pici erecske jelent meg a WC kagylóban. Nem volt számottevő a folyás, így azt gondolta, hogy ráér még a javítása. A cége két hónapra külföldre küldte dolgozni, így miután összecsomagolt, elzárta a gázt, villanyt, és semmi rosszra nem gondolva elutazott.

Kevesen tudják, hogy a hideg-vizes hálózatban a nyomás nem állandó. Napi szinten ingadozásokat mutat, a legmagasabb értéket pedig éjjel éri el. Ekkor emelkedik meg legjobban a hálózati nyomás. Természetesen az addig csak szivárgó, csöpögő részek sokkal intenzívebbé válnak. Esetünkben is így fordulhatott elő, hogy a kisebb szivárgás éjjel nagyobb folyássá alakult át. Szép lassan eltelt a két hónap. A hölgy amikor hazaérkezett csak annyit vett észre, hogy jobban folyik a WC  mint mielőtt elutazott. Ekkor természetesen már kihívta a vízvezetékszerelőt aki megjavította a szivárgó WC tartályt.

Viszont az igazi meglepetés akkor érte, amikor megérkezett a vízszámla, mert a két hónap alatti “fogyasztás” zárt lakásnál is 22 eFt-ot eredményezett. Lehet, hogy nem került volna ennyibe a WC tartály javítása ha időben szerelőt hívott volna. Bármilyen pici is legyen a WC tartály folyása, idejében hívjon, segíteni fogok! 06-20-7713029

Folyik a WC ?
Folyik a WC ?

https://gyorsjavitas-budapest.hu/elerhetoseg/